وبینار سلامت غذا

 

  • ما با غذا بیمار می شویم
  • غذا بیش از دارو برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها مهم است
  • غذاهایی که ارزش خوردن ندارند فقط ما را بیمار می‌کنند
  • اما غذاهایی که ارزش خوردن دارند ولی آلوده به مواد خطرناک هستند، بسیار بیمار کننده و حتی کشنده اند
  • آیا مواد آلوده کننده غذا را می شناسیم؟

پژوهشکده محیط زیست کیش برگزار می‌کند
وبینار سلامت غذا (Food Safety)
این وبینار برای هرکس که نگران بیماری های متعدد پیرامون زندگی ماست، نکات مهمی را روشن می‌کند تا نه‌تنها با غذای ناسالم بیمار نشویم، بلکه بتوانیم پیشگیری و حتی درمان موفق داشته باشیم. برای داشتن سبک زندگی سالم، باید سبک غذا را تغییر داد.

زمان وبینار: یکشنبه 19 بهمن ماه 1399 ساعت 10-12
لینک شرکت در جلسه: http://ocwvc.unreal.iust.ac.ir/kishenvironment

بیوگرافی دکتر مهدی ضرابی استادیار مهندسی علوم زیستی و بیوتکنولوژی:
 

فعالیت های اجرایی

تحصیلات